www.oscarenamber.nl
Valuta:
herenschoenen,heren overhemden,heren sneakers,heren t shirts,heren broeken
<
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Wij biedt de hoogste kwaliteit merk nieuwe producten zijn er - AUTHENTIC !. Al onze zijn 100% nieuw en dode inventaris, tenzij anders vermeld. Alle producten is authentiek daarom zullen alle producten worden geleverd met originele verpakking en de toepasselijke accessoires om het model

Omdat we willen uw investering te beschermen, zullen alle orden dubbele-doos en wordt geleverd met extreme careto zorgen voor een veilige aankomst.

Het is onze missie om elke klant met authentieke producten te leveren tegen de beste prijs, terwijl het verstrekken van ongeëvenaarde klantenservice en 100% gegarandeerde tevredenheid. We hebben in de schoen bedrijf al jaren bezig met eBay en met veel van de hoogst gewaardeerde website verkopers op de markt - in deze jaren hebben we veel over de producten en de mensen die ze kopen hebben geleerd. We weten wat er nodig is om je gelukkig maken!

Retourbeleid

Als u niet tevreden bent met de producten die u van ons ontvangt, neem dan contact met ons op binnen / * zeven * / dagen na ontvangst van uw producten. Het is onze verantwoordelijkheid om elke klant te voorzien van volledige tevredenheid - geen vraag!

Zorg ervoor dat de producten zijn nog niet gedragen helemaal voordat u ze terug naar ons. Ik zal herhalen: de producten moeten ongedragen of we zullen uw terugbetaling te weigeren. Nadat we de geretourneerde pakket en controleer de producten in de oorspronkelijke staat, zullen wij direct het aankoopbedrag vergoeden via de creditcard die u betaald. Klanten zijn verplicht om retourvracht betalen over alle winst.

Pls DO ons te vragen voor de terugkeer adres, niet zomaar verzenden ze terug naar het oorspronkelijke adres, of terugbetaling zal niet met succes worden verwerkt. Gelieve ook een e-mail ons de relevante tracking-nummer bij via onze online contact form.We zal uit u na de scheepvaart.

Exchange:

Koper is verantwoordelijk voor de verzending item terug naar ons en het betalen voor de scheepvaart en het hanteren van een nieuwe zending teruggestuurd naar de koper. Retourneren en uitwisselingen terug naar ons moet worden geplaatst gemarkeerd binnen 14 dagen na uw aanvraag is goedgekeurd.
Pls DO ons te vragen voor de terugkeer adres, niet zomaar verzenden ze terug naar het oorspronkelijke adres, of terugbetaling zal niet met succes worden verwerkt. Gelieve ook een e-mail ons de relevante tracking-nummer bij via onze online contact form.We zal uit u na de scheepvaart.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de douanerechten, belastingen, losting of de levering niet of het adres onjuist is voorzien. Als kopers willen we lage waarde te zetten bij de douane belasting te vermijden, neem dan contact op tijd voordat de zending wordt geregeld.

Terug